Головна » 2011 » Березень » 3 » Колегія при голові райдержадміністрації
1:16 PM
Колегія при голові райдержадміністрації
     
     02 березня в Приазовській районній державній адміністрації відбулось засідання колегії райдержадміністрації, яке провів голова районної державної адміністрації Сухіна В.М. На засідання були запрошені та взяли участь в роботі: голова районної ради В.П.Шершнєв, селищні, сільські голови, посадові особи райдержадміністрації, представники місцевих засобів масової інформації. До порядку денного засідання було включено 3 питання.
 
     1. Про виконання заходів щодо запобігання злочинності в Приазовському районі у 2010 році. Доповів з цього питання заступник начальника Приазовського РВ ГУМВС Собченко С.М. Співдоповідали начальник служби у справах дітей Т.Полякова, начальник відділу у справах сім’ї, дітей та молоді К.Кірпік, начальник відділу освіти Г.Срібний, спеціаліст відділу культури райдержадміністрації Т.Іванова. Окрему увагу приділено роботі громадських формувань по захисту правопорядку на територіях, профілактиці правопорушень серед неповнолітніх та школярів, проведення спортивних змагань, пропаганди здорового способу життя. Заступнику начальника Приазовського РВ ГУМВС України в Запорізькій області Собченко С.М. рекомендовано провести сумісну роботу з Приазовською ДПІ з питань проведення декларування доходів громадян на території сільських, селищних рад Приазовського району. Начальнику відділу сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Кирпику К.І. доручено провести нараду з вчителями фізичного виховання, тренерами Приазовської ДЮСШ, інструкторами спорту та ін. з питань розвитку фізичної культури та спорту на території та активізувати роботу щодо створення футбольних команд на території сільських, селищних рад Приазовського району. Начальнику відділу освіти Срібному Г.О. поставлено завдання найближчим часом провести засідання Колегії відділу освіти з директорами, завучами, вчителями загальноосвітніх шкіл району та навчально-виховних комплексів району з питань покращення виховання дітей. За підсумками розгляду цього питання голова райдержадміністрації передав проект розпорядження на доопрацювання та підпис.
     2. Про стан кадрової роботи та підготовки кадрового резерву у 2010 році. Доповідав начальник відділу кадрової роботи апарату райдержадміністрації Жук В.Ф. За результатами другого питання проект розпорядження надано на підпис голові райдержадміністрації.
     3. Про стан роботи зі зверненнями громадян у Приазовський райдержадміністрації у 2010 році. Доповіла начальник загального відділу апарату райдержадміністрації Леонова О.В. Загальна кількість звернень в 2010 році становить 558, зменшилась на 71 або 12%. Переважно звернення торкаються земельних питань та надання матеріальної допомоги. Робота зі зверненнями громадян ведеться на належному рівні. Підсумки Колегії підбив голова райдержадміністрації В.Сухіна. Він наголосив, що для якісної роботи держслужбовців, їм необхідно брати участь у всіх семінарах та курсах підвищення кваліфікації. 
 
     Цього ж дня відбулось засідання Президії районної ради по підготовці до 5 позачергової сесії районної ради, яка відбудеться 03.03.2010, де основними питаннями буде затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки
земельної ділянки для будівництва, експлуатації та обслуговування вітрових
електростанцій на території Дівнинської, Добровскої, Дунаївської, Гірсівської, Надеждинської сільських рад.
Переглядів: 1081 | Додав: priazrda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: