Головна » 2011 » Липень » 18 » Новини за 15 липня
2:11 PM
Новини за 15 липня
    
          15 липня голова райдержадміністрації В.Сухіна разом з головою райради В.Шершнєвим, начальником відділу культури і туризму РДА О.Кірпік виїзжали в с Атманай Якимівського району, де провели зустріч з видатним мандрівником і Людиною миру, Почесним громадянином району Федором Конюховим. Обговорено підготовку і відзначення 60-річчя з його дня народження 12 грудня 2011 року, питання присвоєння Чкалівській ЗОШ імені Федора Конюхова, ремонту будівлі садиби сім’ї Конюхових, закладання скверу, збору історичних матеріалів і документів діяльності видатного земляка, видання буклету. Обговорено участь ювіляра у районних заходах.
     15 липня заступник голови райдержадміністрації О.Сівова провела засідання районної комісії з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків, зборів і погашення заборгованості по заробітній платі, стипендіям та інших соціальних виплат. Було запрошено керівників 26 організацій, підприємств і господарств. Розглядалось питання дотримання мінімальних гарантій виплати заробітної плати та інших соціальних виплат. Вирішено зобов’язати керівників до 01.08.2011 переглянути штатний розпис та ставки оплати праці працівників згідно законодавства.
     15 липня заступник голови райдержадміністрації О.Сівова провела виїзний прийом громадян з особистих питань в с Олександрівка. Звернулося 2 особи з соціальних і земельних питань, які вирішені в ході прийому. О.Сівова зустрілася з працівниками сільської ради і громадою, вивчила проблеми території, оглянула школу, будинок культури, сімейну амбулаторію.
Переглядів: 917 | Додав: priazrda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: