Головна » 2011 » Лютий » 8 » Оперативна нарада
4:43 PM
Оперативна нарада

07 лютого голова райдержадміністрації В.Сухіна разом з головою райради В.Шершнєвим провів щотижневу оперативну нараду з посадовими особами райдержадміністрації, керівниками районних установ і організацій, в ході якої були розглянуті питання підготовки до весняно-польових робіт та підтримки виробництва молока, розвитку тваринництва, підвищення  закупівельних цін на м’ясо для громадян;   укладанню договорів оренди з орендної ставки не менш 3% від вартості земельної ділянки; сталої роботи об’єктів ЖКГ, передачі ФАПів на баланс районного бюджету; реалізації інвестиційних проектів; стану захворюваності дітей  на грип в районі. За результатами засідання надано протокольні доручення.

Станом на 08.02.2011 року на карантин по грипу закрито 4 навчальних заклади: Приазовська РЗОШ №1 «Азимут», Нововасилівська РЗОШ «Гармонія», Володимирівський, Дмитрівський НВК до 18.02.2011року.

Цього ж дня голова райдержадміністрації В.Сухіна провів прийом громадян з особистих питань. Звернулось 18 осіб з соціальних, земельних питань, які роз’яснені в ході прийому. 

Переглядів: 975 | Додав: priazrda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: