Головна » 2012 » Січень » 22 » Тиждень райдержадміністрації
12:14 PM
Тиждень райдержадміністрації
    Під керівництвом голови райдержадміністрації Вадима Сухіни відбулося чергове засідання з газифікації району, на яке були запрошені представники ТОВ «Газфайєр Інвест», представники «Обласного фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі». Під час наради розглянуті проблемні питання газифікації та порядок оформлення кредитів у «Сільському подвір‘ї».
   Протягом тижня керівництвом РДА проводилися особисті прийоми громадян згідно графіку. Перший заступник голови райдержадміністрації Володимир Сметанін спілкувався з людьми у громадській приймальні РДА. До представника районної влади звернулися з соціальними проблемами (надбавка до пенсії категорії «дитина війни»), а також щодо низької закупівельної ціни на молоко. Заступник голови Ольга Сівова провела прийом у приймальні РДА й у с. Шевченко. Людей хвилюють соціальні питання. У Шевченко мешканці звернулись з проблемою щодо ремонту місцевого клубу. Ольга Вікторівна відвідала об’єкти соціальної сфери села. З усіх проблемних питань надані роз‘яснення щодо можливості їх вирішення.
   Спеціалістами відділу житлово-комунального господарства проводилась робота з сільськими та селищними радами району по складанню та затвердженню переліку доріг комунальної власності, які будуть фінансуватись за рахунок субвенції з державного бюджету. Продовжується робота з населенням, стосовно питання створення об’єднань співвласників багатоквартирних будинків. Відділом агропромислового розвитку до Антимонопольного комітету надана зведена інформація щодо рівня оптових цін на продукцію рослинництва. Проводиться моніторинг придбання мінеральних добрив сільгосппідприємствами для проведення весняно-польових робіт. Забезпеченість складає 61% від потреби. Закупівля триває.
    Відділ освіти. Іде реєстрація учасників ЗНО – 2012. Минулого тижня відбулася нарада для заступників директорів шкіл з виховної роботи «Профілактика правопорушень та злочинності в учнівському середовищі». Пройшло засідання районних методичних об‘єднань вчителів початкових класів та вчителів - предметників на базі Приазовської РСШ № 1 «Азимут». За матеріалами РДА підготувала
Катерина Цвєтанська-Політун
Переглядів: 892 | Додав: priazrda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: