Головна » 2012 » Квітень » 4 » ТИЖДЕНЬ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ
1:23 PM
ТИЖДЕНЬ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ
   Відділ економіки
 
На виконання вимог розпорядження голови райдержадміністрації від 18.01.2012 р. № 40 «Про заходи щодо підвищення контролю за торгівлею з рук у невстановлених місцях на території Приазовського району», проведено рейд по виявленню несанкціонованих місць торгівлі м’ясом, рибою та кондитерськими виробами. Згідно розпорядження голови райдержадміністрації від 04.04.2011 р. №296 «Про створення районної мобільної групи з питань легалізації зайнятості та заробітної плати», перевірено 7 суб’єктів підприємницької діяльності з оформлення найнятих працівників.
Відділ культури і туризму
 
У бібліотеках району розпочато тиждень дитячої та юнацької книги під гаслом «Ти не один у цьому світі». У Приазовській районній дитячій бібліотеці в рамках тижня проведено гру – розвагу «Передай добро по колу» для учнів 1- Б класу Приазовської РЗОШ № 1 «Азимут». На базі ЦРБ відбувся районний семінар бібліотечних працівників на тему «Сільські бібліотеки : традиції, інновації, творчість». Були проведені підсумки роботи за 2011 рік та окреслені пріоритети діяльності на 2012 рік. Спеціалісти показували майстер – клас по виготовленню ляльки-мотанки з метою підтримки культур етносів, збереження і розвитку етнокультурного розмаїття Для профорієнтації учнівської молоді, в РБК відбулася зустріч випускників і представників закладів освіти району. На базі районного Будинку культури відбувся регіональний семінар клубних працівників на тему «Багатство змісту спадщини традиційної народної творчості». Підготували і провели семінар фахівці районного центру народної творчості. Виступила перед присутніми начальник відділу культури і туризму Ольга Кірпік. Начальник відділу з фахівцями здійснили робочий виїзд у заклади культури Ботіївської сільської ради. Проведено цикл заходів в закладах культури району з нагоди Дня гумору.
 
Управлінням агропромислового розвитку здійснено підготовку інформації та проект розпорядження з питання «Про ситуацію в тваринництві, проблеми та шляхи їх вирішення у 2012 році» на засідання Колегії райдержадміністрації.
Підготовлена інформація для участі в республіканській селекторній нараді з питань проведення комплексу весняно-польових робіт у поточному році та цінової ситуації на продовольчому ринку. Проведено узагальнення та відправлення щоденної інформації щодо рівня оптових цін на продукцію рослинництва та тваринництва; Здійснений моніторинг витрат сільгосппідприємств району на проведення комплексу весняно-польових робіт.
 
Відділ освіти
Пройшла нарада керівників шкіл з питання «Про порядок закінчення навчального року та проведення державної підсумкової атестації у загальноосвітніх навчальних закладах в 2011/2012 навчальному році». Підготовлено наказ про підсумки участі в обласному етапі Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості, присвячений Шевченківським дням. Рішенням обласного журі учениця Приазовської РСШ № 1 «Азимут» Куцова Ксенія виборола 3 місце. Проведено семінар керівників районних методичних об`єднань вчителів-предметників на базі Приазовської РСШ № 1 «Азимут» з теми «Створення віртуального районного методичного об`єднання». Команда учнів Приазовської РСШ №1 «Азимут» прийняла участь в зональному конкурсі з пропаганди здорового способу життя «Молодь обирає здоров’я» в м.Приморську.
 
Управління праці та соціального захисту населення
 Додатково виплачено державної допомоги сім’ям з дітьми за другий період березня 96,2 тис.грн. Проведене нарахування допомог на квітень. Відділом з питань реабілітації, соціального обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці видано технічні засоби реабілітації ( крісло-коляски-кімнатні, підйомник гідравлічний) інвалідам Великої Вітчизняної війни і одному інваліду з дитинства. Проведено обстеження на дому інваліда другої групи загального захворювання і надана інформація голові райдержадміністрації на її звернення. Укладена угода з санаторієм "Бердянськ” на 2012 рік з приводу направлення ветеранів війни на санаторно-курортне лікування. Прийнята заява і необхідні документи на одиноку пенсіонерку для влаштування в будинок-інтернат загального типу і направлена головному управлінню праці та соціального захисту населення для надання путівки. Державними соціальними інспекторами проведено 30 перевірок щодо цільового використання всіх видів допомог, у тому числі шляхом виїзду за місцем проживання одержувачів соціальних виплат. Виявлено 1 порушення на суму 310 грн. 18 коп. Кошти повернуті в повному обсязі.
Переглядів: 802 | Додав: priazrda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: