Головна » 2011 » Липень » 14 » Трагедія на воді
4:10 PM
Трагедія на воді
     Трагедія сталася вчора, 13 липня,  увечері на території Приморсько-Посадської сільської ради  – у хвилях Азовського моря потонули двоє хлопчиків. Дикий, не пристосований для купання пляж обрала місцем відпочинку велика родина - батьки Степан Стефанець та Оксана Зубко, які проживають у цивільному шлюбі з чотирма дітьми в с. Новомиколаївка Токмацького району. 
     По обіді батьки разом з друзями, які також приїхали на узбережжя, вирішили відсвяткувати вдалий відпочинок із спиртним,  і на деякий час втратили з поля зору трьох старших дітей – Владислава (2000 р. н.), Оксану (2001 р.н.) та Максима 2004 (р.н.). Коли дорослі спохватилися нікого з дітей на берегу видне не було. Пройшовши уздовж берегової лінії через 200 метрів вони знайшли тіло молодшого Максима, а ще через невеличку відстань, побачивши тіло старшого сина, викликали швидку допомогу. 
      Степана Стефанець та Оксану Зубко не можна  назвати сумлінними батьками. Вже тривалий час за ними спостерігають органи міліції, вони неодноразово притягалися до відповідальності за адміністративні правопорушення, у тому числі і за недбале виконання батьківських обов’язків. Наразі жоден з них не працює.
 
  Ця трагедія сталася виключно через недбальство батьків. Вони не тільки обрали непристосований для відпочинку берег, але й не слідкували за власними дітьми. Тому  будьте пильними на відпочинку, спостерігайте уважно за дітьми, аби не допустити такого страшного лиха.
   Наразі на місці трагедії працює робоча група районної та обласної державної адміністрації разом з водолазно-рятувальною службою м. Запоріжжя, які ведуть пошук десятирічної Оксани.

Переглядів: 931 | Додав: priazrda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: