Головна » 2011 » Січень » 25
             24 січня перший заступник голови райдержадміністрації В.С.Сметанін разом з головою райради В.Шершнєвим провів щотижневу оперативну нараду з посадовими особами райдержадміністрації, керівниками районних установ і організацій, в ході якої були розглянуті питання щодо виконання районного бюджету за 2011 рік; рейтингових показників району за 2010 рік; контролю за організацією харчування дітей в закладах освіти; підтримки тваринництва. За результатами засідання надано протокольні доручення.
 
           Цього ж дня перший заступник голови райдержадміністрації В.С.Сметанін провів прийом громадян з особистих питань. Звернулось 11 осіб з соціальних та земельних питань, які роз’яснені в ході прийому.
Переглядів: 918 | Додав: priazrda | Дата: 2011-01-25 | Коментарі (0)

          21 січня в районному будинку культури відбулися районні заходи, присвячені річниці проголошення Акта злуки Української Народної Республіки і Західно - Української Народної Республіки. З привітаннями до присутніх звернулися перший заступник голови райдержадміністрації В.Сметанін, він розповів про історію цього свята і засудив прояви деяких політичних сил по дестабілізації політичної обстановки,  та відзначив, що лише в єдності дій та соборності можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. З теплими побажаннями виступив також голова райради В.Шершнєв. Відбувся святковий концерт до Дня Соборності. В програмі концерту виступ народного духового оркестру, українські пісні солістів творчих колективів району, народного хору «Ветеран». Під час урочистого зібрання розпочато районну естафету «Приазовський мій краю - роз ... Читати далі »
Переглядів: 946 | Додав: priazrda | Дата: 2011-01-25 | Коментарі (0)