Головна » 2012 » Травень » 18

     26-27 квітня 2012 року на базі спортивного комплексу ВАТ «Мотор Січ» проведено ІІ етап Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців Запорізької області. В заходах з проведення змагань ІІ етапу Спартакіади взяли участь: заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Петро Гончарук, начальник Управління державної служби Головдержслужби України в Запорізькій області Ольга Журба, представники Управління державної служби Головдержслужби України в Запорізькій області та управління у справах сім’ї, молоді та спорту Запорізької облдержадміністрації. Метою проведення змагань є залучення державних службовців до занять фізичною культурою і спортом, організація їх активного відпочинку, розвиток найбільш популярних видів спорту, пропаганда здорового способу життя та комплектація збірної команди області для участі у ІІІ (заключному) етапі Всеукраїнської спартакіади. У змаганнях ІІ етапу Спартакіади взяли участь 22 коман ... Читати далі »

Переглядів: 955 | Додав: priazrda | Дата: 2012-05-18 | Коментарі (0)

 Цьогоріч п’ятий ювілейний конкурс за звання кращого державного службовця проводиться у контексті виконання Національного плану дій на 2012 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010-2014 роки «Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава», зокрема щодо вивчення положень нового законодавства про державну службу та антикорупційного законодавства. Конкурс покликаний виявити професійних та талановитих державних службовців, які удосконалюють свої професійні знання та навички шляхом самоосвіти. З метою забезпечення належної організації проведення Конкурсу у всіх центральних та місцевих органах державної влади визначено відповідальних осіб. Відповідно до календарного плану проведення Конкурсу, в місцевих органах виконавчої влади створено 781 оргкомітет з проведення
І туру, з них: 255 – в апаратах та структурних підрозділах Ради міністрів АР Крим, Верховної ради АР Крим, обласних та Київської і Севастопольської міських державни ... Читати далі »

Переглядів: 1055 | Додав: priazrda | Дата: 2012-05-18 | Коментарі (0)