Головна » 2012 » Січень » 5 » Тиждень райдержадміністрації
1:20 PM
Тиждень райдержадміністрації


Голова РДА Вадим Сухіна з робочим візитом відвідав село Надеждіне, де побував у школі, ФАПі, Будинку культури, бібліотеці, ознайомився з проблемними питаннями. У навчальному закладі вчителі наголосили на необхідності ремонту спортивного залу та неможливості ведення сучасних програм у зв’язку з застарілою комп’ютерною технікою. Педколлектив звернувся з проханням вирішити проблему до адміністрації та народного депутата Артема Пшонки. 

 Під час перебування у Надеждіне Вадим Сухіна поспілкувався з головою сільської ради, мешканцями, які проживають на території. Перевірив хід проведення робіт по газифікації села. Мав зустріч з  керівниками базового господарства ТОВ «Зоря» Сергієм Головенко та Михайлом Стойковим. Представник влади відмітив їх значну роботу для добробуту села.

За участі голови РДА В.Сухіни пройшла нарада з газифікації району.

Заступник голови РДА (на стажуванні) Лариса Полякова разом з в.о. начальника служби у справах дітей Мариною Драгой відвідали різдвяний концерт вихованців інтернату «Надія». Держслужбовці від імені голови РДА привітали дітей і вручили їм святкові подарунки.

Службою у справах дітей РДА організована поїздка для дітей, позбавлених батьківського піклування, та які знаходяться під опікою на свято Новорічної ялинки у м. Запоріжжя.

Відділом житлово-комунального господарства РДА отримані позитивні висновки від ДП «Укрдержбудекспертиза» на капітальний ремонт будівлі дитячого садка «Теремок» в с. Нововасилівка та реконструкцію водогону Воскресенка – Богданівна.

За підсумками наради з приводу створення об’єднань собівласників багатоповерхівок (ОСББ), створено об’єднання в будинку по вулиці Горького в с. Приазовське під назвою «Дом 79».

Здійснюється щоденний моніторинг теплового режиму об’єктів соціально-культурної сфери району.

Управлінням праці та соціального захисту населення 28 грудня  було проведено засідання комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, де заслухали 12 керівників підприємств, установ та організацій щодо мінімальних розмірів заробітної плати. 

Відділом персоніфікованого обліку пільгових категорій населення здійснена виплата компенсації за тверде паливо та скраплений газ громадянам, які звернулися у листопаді 2011 року. Зроблено заявку коштів на наступну виплату.

Відділом освіти проведено розширене засідання колегії, де розглядалося питання злочинності серед неповнолітніх дітей.

В загальноосвітніх навчальних закладах методичною службою відділу проведені збори випускників 2012 року та їх батьків з питань реєстрації на ЗНО-2012 та умов прийому до вищих навчальних закладів України.

Підведено підсумки Місячника безпеки життєдіяльності, який проводився в закладах освіти району впродовж листопада-грудня 2011 року. Матеріали переможців направлені на обласний конкурс. Це роботи учнів Приазовської ЗОШ I-III ст.№2, Новоспаської ЗОШ I-III ст.

Спеціалістами управління агропромислового розвитку ведеться моніторинг стану сходів озимих зернових. З усих засіяних 91 % задовільний стан пшениці, 9 % - слабка та розріджена. Що стосується озимого ячменю, 89% у задовільному стані, 11% - слабкий та розріджений.

За матеріалами РДА підготувала Катерина Цвєтанська-Політун

Переглядів: 780 | Додав: priazrda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: