Головна » 2012 » Квітень » 22 » ТИЖДЕНЬ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ
1:44 PM
ТИЖДЕНЬ РАЙДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЇ
 Відділ житлово-комунального господарства З метою підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціально-культурної сфери до роботи в осінньо-зимовий період спеціалісти проводили об’їзд територій району. У рамках проведення щорічної акції «За чисте довкілля», відділом організовані роботи по упорядкуванню автошляху державного значення М-14 із залученням підприємств, організацій, установ і закладів району.
 
Управлінням агропромислового розвитку щоденного приймається оперативна інформація про хід проведення весняно-польових робіт та надається Головному управлінню АПР та РДА. Так, посіяно ярих зернових культур - 12172 га, що становить 91,4% від завдання, а саме: яровий ячмінь - 100% ( 8850га), горох – 72,6% (3160га) овес-135% (162га); Протягом тижня проведено: - моніторинг наявності насіння та палива в господарствах району для проведення комплексу весняно-польових робіт. Підприємства ними забезпечені у повному обсязі; - моніторинг стану посівів озимих зернових культур. У доброму стані посіви на площі 14910 га, що становить 41%, задовільному - 14219 га, що становить 39 % , слабкі та зріджені - 6 %. Загибель становить 3783 га, або 10% від загальної площі посівів; -моніторинг готовності сільськогосподарської техніки сільгосппідприємств району. Для проведення комплексу весняно-польових робіт спеціалізована техніка знаходиться у належному стані; Головному управлінню АПР надано інформацію про придбання техніки ( господарствами району в 1 кварталі 2012 року придбано 10 одиниць с/г техніки на суму 5,8 млн.грн.); Керівник управління прийняв участь у республіканській селекторній нараді з питань проведення комплексу весняно-польових робіт у поточному році та стану тваринництва; Створена комісія по визначенню переліку господарств, що мають право на отримання державної допомоги у зв’язку з загибеллю озимих зернових культур. Управлінням наданна інформація господарствам району про перелік документів, необхідних для отримання такої допомоги та укладання форвардних контрактів на реалізацію зерна пшениці врожаю 2012 року. Станом на 13.04.2012 надали заявки 3 господарства на 2300 тонн пшениці. Проведено аналіз рівня заробітної плати працівників сільськогосподарської галузі - середньомісячна заробітна плата 1 штатного працівника становить 1504 грн.
 
Службою у справах дітей Приазовської РДА спільно з кримінальною міліцією у справах дітей, відділом освіти з метою попередження правопорушень серед неповнолітніх проведено профілактичний рейд у місцях відпочинку дітей та молоді у вечірній час с. Шевченко, с. Новокостянтинівка, с. Чкалове, с. Степанівка -І, с. Олександрівка. О 22.00 годині на одній з територій було виявлено дітей, які розпивали спиртні напої на подвір'ї сільської ради. Віковий стан дітей від 10 до 16 років. Неповнолітніх опитали в присутності батьків. Реалізатора торгівельного павільйону та батьків порушників притягнуто до адміністративної відповідальності. Службою у справах дітей спільно з кримінальною міліцією у справах дітей та Ботіївською сільською радою проведено обстеження сімей, в яких батьки ухиляються від виконання своїх обов'язків. За результатами перевірки двох батьків притягнуто до адміністративної відповідальності. Протягом тижня влаштовано трьох дітей з числа позбавлених батьківського піклування, вихованців інтернатного закладу, до дитячого будинку сімейного типу с. Вікторівка, в якому виховується на теперішній час 6 дітлахів.
 
Відділом освіти проводиться управлінсько-адміністративна робота по завершенню навчального року та проведенню державної підсумкової атестації у 4,9,11 класах. Організована участь команди Нововасилівського НВК «Гармонія» у зональному турі фізкультурно-патріотичного фестивалю школярів України «Нащадки козацької слави» в с. Веселе. Команда посіла Ш призове місце. У смт Нововасилівка відбувся другий етап Кубку шкільного футболу ЄВРО-2012, в якому приймали участь команда вихованців дитячо-юнацької спортивної школи та команда учнів Костянтинівської ЗОШ Мелітопольського району. У м. Запоріжжі відбулося нагородження Пономарьової Діани, вихованки Будинку дитячої та юнацької творчості за активну участь в конкурсі дитячих малюнків на тему «Національний банк майбутнього», яка зайняла П місце на конкурсі. Управлінням праці та соціального захисту населення виплачено державної допомоги сім’ям з дітьми за перший період квітня 1,850 тис. грн.
 
Відділом з питань реабілітації, соціального обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці на особистому прийомі з різними питаннями прийнято 5 осіб. Підготовлені списки на виплату інвалідам війни компенсації за невикористану санаторно-курортну путівку, а також списки на виплату інвалідам компенсації на транспортне обслуговування, бензин ремонт, технічне обслуговування автомобілів. Видано одне направлення на отримання ортопедичного взуття інваліду загального захворювання. Відділ персоніфікованого обліку пільгових категорій населення прийняв, обробив та заніс до Єдиного державного автоматизованого реєстру 3 родини, в яких виховується 9 дітей, 5 громадян ветеранів праці. Підготовлені та перевірені списки на виплату одноразової грошової допомоги до 5 травня, яку отримають 1189 громадян на суму 341,42 тис.грн. Відповідно до рішення Запорізької обласної ради від 29.03.2012 № 17 додатково по 500 грн. отримають 36 громадян, які безпосередньо приймали участь у бойових діях в період Великої Вітчизняної війни.
За матеріалами РДА підготувала Катерина Цвєтанська-Політун
Переглядів: 912 | Додав: priazrda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: