Головна » 2011 » Листопад » 14 » Привітання народного депутата України А.Пшонки до Дня працівників сільського господарства.
11:24 AM
Привітання народного депутата України А.Пшонки до Дня працівників сільського господарства.
 
  
Шановні працівники сільського господарства!
     Сердечно вітаю вас з професійним святом - Днем працівників сільського господарства, що увінчує хліборобський рік. В усі часи напружена хліборобська праця була і залишається визначальною складовою розвитку держави, запорукою її процвітання. Ваші працьовиті руки, мудрість, працездатність, багатий досвід живлять сьогодні українську ниву, стверджуючи істину: якщо є урожай, то у народі мир і спокій. Я розумію, що для повного відродження села треба ще багато зробити. Втілити комплексну програму державної підтримки сільгоспвиробника, забезпечити належні умови для достойного життя селян. І це обов’язково буде виконано. Велика подяка вам за любов до землі, за терпіння і витримку. Щастя та злагоди в кожну домівку. Нехай нива щедро колоситься, здоров’я міцніє, а трудові успіхи примножуються.
 
Народний депутат України А.В. Пшонка
Переглядів: 1462 | Додав: priazrda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 BS  
0
спасибо Вам, что не забываете своих избирателей. наш район аграрный и приморский,потому такие слова очень близки сердцам жителей!

Ім`я *:
Email *:
Код *: