Головна » 2012 » Червень » 8 » Про підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»
4:02 PM
Про підсумки ІІ туру Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець»

Постановою Кабінету Міністрів України від 19 вересня 2007 року № 1152 «Про проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» (зі змінами) запроваджено починаючи з 2008 року проведення щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець». Метою проведення Конкурсу є зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців. Конкурс проводиться щороку у ІІІ тури. Переможці заключного, ІІІ туру Конкурсу, який відбудеться у м. Києві, у кожній номінації нагороджуються дипломом переможця та грошовою винагородою в сумі 10 тис. гривень. Лауреати Конкурсу у кожній номінації нагороджуються: за друге місце - дипломом лауреата та грошовою винагородою в сумі 5 тис. гривень; за третє та четверте місця - пам'ятними листами учасників Конкурсу. 23-24 травня 2012 року проведено ІІ тур щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у Запорізькій області, в якому взяли участь 46 державних службовців. З них, 5 державних службовців обласної державної адміністрації, 41 - районних державних адміністрацій Запорізької області. Номінацію "Кращий керівник" представляли 22 державних службовця, номінацію "Кращий спеціаліст" - 24 державних службовця. Змагання проходили в три етапи, кожен з учасників склав тестові завдання з питань службової етики та етикету, пройшов співбесіду з питань державного управління, а також підготовив публічний виступ у рамках засідань за круглим столом з питань державного управління. За умовами ІІ туру Конкурсу було передбачено підвищення кваліфікації учасників Конкурсу за програмою тематичного семінару: «Актуальні питання проходження державної служби», за результатами якого, учасники отримали відповідні сертифікати про підвищення кваліфікації. Після підведення підсумків, членами Оргкомітету з проведення ІІ туру Конкурсу були визначені 5 переможців, які представлятимуть Запорізьку область у заключному ІІІ турі Конкурсу: 2 – серед державних службовців обласної державної адміністрації та 3 – серед державних службовців районних державних адміністрацій, а також 6 лауреатів. Так, за рішенням організаційного комітету з проведення ІІ туру щорічного Всеукраїнського конкурсу «Кращий державний службовець» у Запорізькій області переможцями та лауреатами визнані: - в номінації «Кращий керівник» (серед державних службовців обласної державної адміністрації): І місце
Зіменко Андрій Анатолійовичначальник відділу комп’ютерного та інформаційного забезпечення Головного фінансового управління Запорізької обласної державної адміністрації.
- в номінації «Кращий керівник» (серед державних службовців районних державних адміністрацій): І місце
Артеменко Наталія Сергіївна начальник управління економіки Василівської районної державної адміністрації;
Осадча Вікторія Павлівна завідувач сектору з питань опіки, піклування та усиновлення служби у справах дітей Пологівської районної державної адміністрації.
ІІ місце
Міюц Олена Володимирівна заступник начальника управління – начальник відділу доходів фінансового управління Михайлівської районної державної адміністрації.
ІІІ місце
Шуткова Наталя Іванівна завідувач сектору обслуговування інвалідів, ветеранів війни та праці управління праці та соціального захисту населення Бердянської районної державної адміністрації.
- в номінації «Кращий спеціаліст» (серед державних службовців обласної державної адміністрації): І місце
Анісімова Марина Миколаївнаголовний спеціаліст відділу культури та мистецтва управління культури і туризму Запорізької обласної державної адміністрації.
- в номінації «Кращий спеціаліст» (серед державних службовців районних державних адміністрацій): І місце
Клишната Наталія Вікторівнаголовний спеціаліст загального відділу апарату Вільнянської районної державної адміністрації.

ІІ місце
Панченко Вікторія Миколаївнаголовний спеціаліст-економіст відділу бухгалтерського обліку, автоматизованої обробки інформації та господарського обслуговування фінансового управління Токмацької районної державної адміністрації;
Житарюк Наталія Миколаївна головний спеціаліст служби у справах дітей Чернігівської районної державної адміністрації
ІІІ місце
Цимбал Валентина Сергіївнаголовний спеціаліст загального відділу апарату Камיянсько-Дніпровської районної державної адміністрації.
Глазкова Наталя Олегівнаголовний спеціаліст загального відділу апарату Якимівської районної державної адміністрації.
Також, слід зазначити, що Оргкомітетом з проведення ІІ туру Конкурсу було окремо відзначено високий рівень підготовки та творчий підхід до виконання завдань наступних державних службовців: Кравченко Валентини Володимирівни, головного спеціаліста-економіста бюджетного відділу фінансового управління Веселівської районної державної адміністрації, Філаткіної-Губенко Лілії Володимирівни, спеціаліста 1 категорії відділу ведення Державного реєстру виборців апарату Мелітопольської районної державної адміністрації та Даниленко Олени Іванівни, головного спеціаліста управління економіки Михайлівської районної державної адміністрації.

Переглядів: 1020 | Додав: priazrda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: