Головна » 2011 » Травень » 23

     20 травня на базі Нововасилівського НВК «Гармонія» відбувся творчий звітний концерт учнів та викладачів комунального закладу «Нововасилівська дитяча музична школа». Перед глядачами виступили ансамбль народних інструментів, духовий оркестр, піаністи, акордеоністи, гітаристи. Директор музичної школи Паскалов І.М. вручив випускникам закладів свідоцтва про закінчення школи. Начальник відділу культури і туризму О.Кірпік привітала присутніх і вручила солодощі від районної організації Партії регіонів.

Переглядів: 960 | Додав: priazrda | Дата: 2011-05-23 | Коментарі (0)

     18 травня заступник голови райдержадміністрації О.Сівова провела засідання районної комісії з питань легалізації робочих місць та заробітної плати. В роботі взяли участь працівники управління економіки, керівники районних управлінь ПФУ, УПСЗН, ДПІ, РЦЗ. За результатами засідання прийнято рішення провести перевірки суб’єктів підприємництва на території Нововасилівської селищної ради.
   19 травня Управлінням економіки райдержадміністрації спільно з контролюючими службами на території Нововасилівської селищної ради проведено перевірку 15 суб’єктів підприємницької діяльності щодо дотримання законодавства Про працю та додержання торгівельних надбавок на значимі продукти харчування. Виявлено 2 неоформлених працівника. За результатами складено відповідні акти. Інформація про виявлені порушення направлена до районної прокуратури.
Переглядів: 1120 | Додав: priazrda | Дата: 2011-05-23 | Коментарі (0)