Головна » 2011 » Квітень » 16 » 16 квітня – День довкілля
9:06 PM
16 квітня – День довкілля


Шановні земляки!

     «Запорізька область – екологічно безпечний для проживання регіон» - це стратегічна ціль, визначена облдержадміністрацією серед пріоритетних напрямків роботи на цей рік.
На територіях розроблені і реалізуються заходи, спрямовані на покращення екологічної ситуації в населених пунктах. Озеленення, благоустрій, мінімізація негативного впливу виробництва на довкілля та здоров´я запоріжців – це питання, якими щоденно займаються фахівці. Але досягти значних покращень без участі громади неможливо. Будь-яке поліпшення у цій сфері насправді починається не з великих підприємств, а з кожного двору.
Відомий італійський письменник Альберто Моравіа сказав: «Дорога цивілізації вимощена консервними банками». Не можна допустити, щоб наші нащадки вивчали історію за залишеним нами сміттям.
Великої поваги заслуговують громадські організації, окремі громадяни, які намагаються змінити безвідповідальне ставлення жителів області. З кожним роком все більше і більше людей виходять на весняні толоки.
Зробимо наші міста, села, наш край чистим! Збережемо разом унікальну природу нашого краю!
Приєднуйтесь до руху за чисте довкілля! І пам’ятаймо не лише в дні екологічних акцій, але й щодня народну мудрість: «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять».


Голова Запорізької облдержадміністрації Борис Петров

Переглядів: 1042 | Додав: priazrda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: