Головна » 2011 » Квітень » 27
    
    
    Мы живем в непростое время. Темп современной жизни диктует свои правила, но сердце человека не должно охладевать состраданием к делам . В канун 25-летия со дня аварии на Чернобыльской АЭС в с Надеждино Приазовского района стартовала благотворительная акция в поддержку детей с онкологическими заболеваниями «Любовь милосердствует», инициированная Запорожской епархией, архиепископом Запорожским и Мелитопольским Лукой.     
     Детская онкология - это группа опасных, тяжелых, однако во многих случаях излечимых заболеваний. Но на лечение больного ребенка требуются огромные средства. В большинстве своем родители детей продают все, но денег все равно не хватает. Страждущий ребен ... Читати далі »
Переглядів: 1005 | Додав: priazrda | Дата: 2011-04-27 | Коментарі (0)

         
     В  районі відбулись пам’ятні заходи з нагоди 25-ї річниці Чорнобильської аварії. В смт Приазовське відбулось урочисте зібрання. В   районному будинку культури до 25 – тих роковин Чорнобильської аварії проведено тематичний вечір-зустріч. Поспілкуватися з ветеранами–чорнобильцями району, учасниками ліквідації наслідків аварії прийшли керівники району голова райдержадміністрації В.Сухіна, голова райради В.Шершнєв. Для увічнення пам’яті загиблих о 9 годині оголошено хвилину мовчання. На всіх державних установах приспущено державні прапори. Працівники культури подарували присутнім концерт-подарунок.
     В Надеждинському сільському клубі відбулася благодійна акція до 25-річчя Чорнобильськ ... Читати далі »
Переглядів: 844 | Додав: priazrda | Дата: 2011-04-27 | Коментарі (0)

    26 квітня голова райдержадміністрації В.М.Сухіна разом з головою районної ради В.Шершнєвим та першим заступником голови РДА В.С.Сметаніним  провів щотижневу оперативну нараду з посадовими особами райдержадміністрації, керівниками районних установ і організацій, в ході якої були розглянуті актуальні питання соціально-економічного розвитку району. Обговорено виконання районного бюджету, проведення весняно-польових робіт (виконані на 74 % по раннім зерновим, розпочато посів соняшнику). На постійному контролі знаходиться ситуація із зниженням закупівельної ціни на молоко для населення.  Розглянуто проведення Травневих свят і заходів з благоустрою території району, ремонту автодоріг та інші. Перший заступник голови райдержадміністрації В.С.Сметанін звернув увагу керівників на дотриманні заході з охорони праці та техніки безпеки. За результатами засідання надано протокольні доручення.

Переглядів: 834 | Додав: priazrda | Дата: 2011-04-27 | Коментарі (0)