Головна » 2011 » Квітень » 8 » Колегія при голові райдержадміністрації
10:23 AM
Колегія при голові райдержадміністрації
    
     07 квітня о 10 годині в Приазовській районній державній адміністрації відбулось засідання Колегії райдержадміністрації. Від загальної кількості 11 осіб – членів колегії, в засіданні взяли участь 8 (3 особи були відсутні з поважних причин). На засідання були запрошені та взяли участь в роботі: голова районної ради В.Шершнєв (який є членом колегії), селищні, сільські голови, керівники правоохоронних, контролюючих органів, начальники структурних підрозділів райдержадміністрації, керівники підприємств, представники місцевих засобів масової інформації та ін. До порядку денного засідання було включено три питання:
     1. Про хід підготовки до проведення весняно-польових робіт у 2011 році. Доповідав Греджев Віталій Вікторович - начальник управління агропромислового розвитку РДА. Станом на 07.04.2011 сільгоспвиробники району засіяли ранніми яровими культурами близько 8848 га, що складає 63,4% від прогнозованих посівних площ. Яровий ячмінь посіяно на площі 6071га, горох - на площі 2599 га, овес - 178 га. Гірчиця засіяна на площі 462 га, планується посіяти гречку на площі 200 га. Підкормлено 92% озимих, стан посівів задовільний. В 2011 році сільгоспвиробники району придбали 6 тракторів та 2 зернозбиральних комбайнів, всього на суму 4,9 млн.грн. Закуплено 1312 тон дизельного палива та 150 тон бензину. Райдержадміністрація постійно проводить семінари для сільгоспвиробників шодо новаційних технологій в сільському господарстві.
    
     2. Про посилення заходів пожежної безпеки на об’єктах з масовим перебуванням людей. Доповів Неділько Геннадій Миколайович – начальник РВ ГУМНС України в Запорізькій області. Співдоповіли О.Кірпік – начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації, Г.Срібний – начальник відділу освіти райдержадміністрації, Г.Соловйов – головний лікар центральної районної лікарні. Окремо розглянуто протипожежний стан бюджетних закладів, оздоровчих закладів на узбережжі Азовського моря, заборона спалення стерні, проведення противозсувних заходів на території с Степанівка Перша. 
  
     3. Про підсумки роботи медичних закладів Приазовського району за 2010 рік. Доповідав Г.Соловйов – головний лікар Приазовської центральної районної лікарні, співдоповідав С.Знаємський – головний лікар Нововасилівської районної лікарні. Обговорено також оптимізація медичних закладів,  передача ФАПів на баланс районної ради, робота Нововасилівської районної лікарні.
    
      4.Про підсумки роботи закладів культури Приазовського району за 2010 рік. Доповідала О.Кірпік – начальник відділу культури та туризму райдержадміністрації. Робота галузі культури по обласному рейтингу зайняла І місце. Розглянуто проблемні питання закладів культури.
 
     Всі питання Колегії розглянуто. За результатами буде видано відповідні розпорядження голови райдержадміністрації.
Переглядів: 1032 | Додав: priazrda | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: